Faner

onsdag den 28. august 2013




Så er vi hjemme efter 3 hektiske dage i Herning. Det har været rigtigt sjovt!! Vi har mødt hundredevis af skønne patchworkpiger, der kom forbi og sludrede med os, viste interesse for vores udstilling, hørte vores foredrag og købte vores nye bog. Vi synes at det har været en succes. Så tak til alle Jer der kom forbi og gjorde denne weekend til noget helt særligt for Jette og jeg. Oven over har jeg lagt billeder ind af bogens for- og bagside, samt bagsideteksten - måske kan det friste ?
Nu forbereder vi os til udstillingen i Bødkergårdens Galleri i Kirkestræde i Køge den 23. - 29. september, hvor vi viser vore nye og gamle tæpper. Vi glæder os til at få en uge, hvor vi igen skal sludre og grine med alle, der deler vores interesse for vores dejlige hobby - patchwork.
Den 29. september er der 'Sjællandsmestereskaber' i Quiltrally. Det betyder bl.a. at Patchwork Butikken i Køge har åbent hele søndagen fra 10.00 -  18.00 og jeg er sikker på at butikken har sørget for at hylderne er fyldt med fristelser.
Allerede i næste uge skal vi til Nykøbing F og holde vores foredrag 'Patchworktæpper og den amerikanske borgerkrig'. Ugen efter skal vi til Nakskov Quilterne og fortælle om 'Rejseoplevelser og pathworkinspirationer fra Pennsylvania - fortalt i ord og tæpper'. Det meste af efteråret er vi booket op med vores nye foredrag. Vi glæde os til at komme rundt i alle de hyggelige quilteforeninger her på Sjælland, Lolland og Falster - fantastisk at så mange deler vores interesse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar